A 3C Kft. támogatást nyert NGA felhordó hálózatok fejlesztésére Szentgotthárdi járásban. A projekt célja volt, hogy minden ellátatlan területen lévő háztartás számára elérhetővé váljon legalább 30 Mbps sávszélességű internet szolgáltatás az erre alkalmas újgenerációs szélessávú infrastruktúra megteremtésével, elősegítve ezáltal a digitális szolgáltatások elterjesztését és az állampolgárok valamint a vállalkozások számára a digitális világba való beilleszkedést. A projekt teljes összege 110,08 millió forint, melyet az Európai Unió, az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam közreműködésével, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében 68,25 millió forint összeggel támogatott.

A 3C Kft. újgenerációs szélessávú (NGA) hozzáférési hálózattal fedte le a Szentgotthárdi járás legtöbb települését, annak érdekében, hogy a hazai újgenerációs hálózatok alkalmasak legyenek a növekvő használati intenzitás és sávszélesség-igény kielégítésére, ezáltal tegyék lehetővé a digitális szolgáltatások terjedését az ott élő lakosok és vállalkozások körében. A projekt 726 háztartásnak biztosít lehetőséget szélessávú internet eléréshez. A következő településeken létesült optikai lefedő hálózat: Apátistvánfalva, Gasztony, Nemesmedves, Rátót, Szentgotthárd-Farkasfa, Vasszentmihály; továbbá szélessávú vezeték nélküli (wifi) technológiával fedtünk le településeket: Kondorfa, Orfalu, Rönök. Minden érintett településen ingyenes wifi internet hozzáférést tettünk elérhetővé.

A projekt befejezése 2023. május 31.
Projektazonosító: GINOP-3.4.1-15-2016-00094

További információ kérhető:

06 1 491 0900 telefonszámon

e-mail: szip@3ctelecom.hu

A 3C Távközlési Kft. támogatást nyert NGA felhordó hálózatok fejlesztésére Szentlőrinci járásban. A projekt célja volt, hogy minden ellátatlan területen lévő háztartás számára elérhetővé váljon legalább 30 Mbps sávszélességű internet szolgáltatás az erre alkalmas újgenerációs szélessávú infrastruktúra megteremtésével, elősegítve ezáltal a digitális szolgáltatások elterjesztését és az állampolgárok valamint a vállalkozások számára a digitális világba való beilleszkedést. A projekt teljes összege 268,26 millió forint, melyet az Európai Unió, az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam közreműködésével, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében 241,44 millió forint összeggel támogatott. A projekt támogatási intenzitása 90%.

A 3C Távközlési Kft. újgenerációs szélessávú (NGA) hozzáférési hálózattal fedte le a Szentlőrinci járás legtöbb települését, annak érdekében, hogy a hazai újgenerációs hálózatok, alkalmasak legyenek a növekvő használati intenzitás és sávszélesség-igény kielégítésére, ezzel teszik lehetővé a digitális szolgáltatások terjedését az ott élő lakosok és vállalkozások körében. Cél volt továbbá a korábbi évek fejlesztéseit követően még optikai felhordó hálózattal el nem látott települések nagy sebességű hálózati infrastruktúrába történő bekötése. A projekt Boda, Cserdi, Csonkamindszent, Dinnyeberki, Gerde, Gyöngyfa, Hetvehely, Kacsóta, Okorvölgy, Pécsbagota, Sumony, Szentdénes, Szentkatalin, Velény, Zók településeken biztosít lehetőséget szélessávú internet eléréshez. A pályázatban kiírt vállalásoknak megfelelően lefedésre kerültek az igényhelyek.

A projekt befejezése 2020. június 30.
Projektazonosító: GINOP-3.4.1-15-2016-00095

 

További információ kérhető:

telefon: +36 1 491 0900
e-mail: szip@3ctelecom.hu

A 3C Távközlési Kft. támogatást nyert NGA felhordó hálózatok fejlesztésére Nagykállói járásban. A projekt célja, hogy minden ellátatlan területen lévő háztartás számára elérhetővé váljon legalább 30 Mbps sávszélességű internet szolgáltatás az erre alkalmas újgenerációs szélessávú infrastruktúra megteremtésével, elősegítve ezáltal a digitális szolgáltatások elterjesztését és az állampolgárok valamint a vállalkozások számára a digitális világba való beilleszkedést. A projekt teljes összege 684,39 millió forint, melyet az Európai Unió, az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam közreműködésével, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében 615,95 millió forint összeggel támogat.

A 3C Távközlési Kft. újgenerációs szélessávú (NGA) hozzáférési hálózattal fedi le a Nagykálói járás legtöbb települését, annak érdekében, hogy a hazai újgenerációs hálózatok, alkalmasak legyenek a növekvő használati intenzitás és sávszélesség-igény kielégítésére, ezáltal tegyék lehetővé a digitális szolgáltatások terjedését az ott élő lakosok és vállalkozások körében. Cél továbbá a korábbi évek fejlesztéseit követően még optikai felhordó hálózattal el nem látott települések nagy sebességű hálózati infrastruktúrába történő bekötése. A projekt Balkány, Biri, Bököny, Érpatak, Nagykálló, Szakoly. település 9.474 háztartásának fog lehetőséget biztosítani szélessávú internet eléréshez.

A projekt várható befejezése 2022. június 30.
Projektazonosító: GINOP-3.4.1-15-2016-00096

 

További információ kérhető:

telefon: +36 1 491 0900
e-mail: szip@3ctelecom.hu