A 3C Telecom által biztosított GreeNet Mobil Internet fix IP szolgáltatása, az Ön internetre csatlakoztatott számítógépének egyértelmű azonosítására szolgál. A fix IP-cím szolgáltatás biztosítja, hogy a számítógépe mindig ugyanazt az IP-címet kapja, bárhonnan is használja azt. A fix IP szolgáltatásunkat üzleti és lakossági előfizetőinknek is biztosítjuk.

Miért jó a GreeNet Mobilinternet fix IP cím?

Ma már munkánk során egyre jobban előtérbe helyeződik az, hogy nem tudunk mindig az irodánkban tartózkodni és egyre inkább a mobilitás kerül előtérbe. Így felértékelődik, hogy gépünk internet hálózata rendelkezzen FIX IP címmel.

Gyakori, hogy hivatali erőforrások, adat-bázisok, vagy cégünk által használt rendszerek elérésének csatlakozásához egy azonosított IP címet kell megadni. Kellemetlen lehet viszont, hogy a szolgáltatók által biztosított mobil internet szinte minden esetben dinamikus IP címmel rendelkeznek és emiatt minden alkalommal újra egyeztetni kell a csatlakozáshoz IP címünket. A GreeNet Mobil Internetes FIX IP címmel ezek a kellemetlenségek megszűnnek és az Ön által használt Mobil Internettel állandó FIX IP címe lesz.

Kiknek ajánljuk a GreeNet FIX IP címet?

Összességében a GreeNet FIX IP-címet azoknak ajánljuk, akik rendelkeznek saját szerverszolgáltatással pl. : FTP, web, levelező, kamera-megfigyelő rendszer, stb. Ezt pedig úgy szeretnék üzemeltetni, vagy olyan vállalati környezetben dolgoznak, ahol a táv-munka igénybevételéhez feltétel a rögzített IP cím használata.

Ez lehetőséget teremt arra, hogy a csatlakoztatott végberendezésünk, a 3C Telecom GreeNet mobil internet hálózatán mindig ugyanazt az IP címet kapja, ezzel könnyebbé téve bizonyos szolgáltatások igénybevételét. Ellentétben a dinamikus IP címmel, ahol egy feljelentkezés alatt az IP cím nem változik, de a két egymás után történő bejelentkezés során igen.

Mobil: +36 (20) 233 2233

Email: ip@3ctelecom.hu