Sony Xperia ZX Prémium

Ár: 

Aktuális készül árlista menüben

Gyártó: Sony 
Modell: Xperia XZ Premium G8141 

Leírás: 

. . A láthatatlan mozgások új világának megörökítése 

A Motion Eye kamera a szuperlassítás funkciójával rögzített videók másodpercenként 960 képkockát tartalmaznak, és ezt bármely más okostelefonnál 4-szer nagyobb lassításban lehet lejátszani. 1 A Predictive Capture mindig egy lépéssel az események előtt jár, ugyanis már azelőtt készít képeket a gyorsítótárba, hogy megnyomod a gombot. 

. . Minden pillanat csodává válhat 

Az Xperia XZ Premium az új Motion Eye technológiát használja: ez egy olyan fejlett kamera, amely az emberi szem számára láthatatlan mozgásokat is képes megörökíteni. Egységes formavilágával, lenyűgöző 4K HDR képernyőjével és intelligens funkcióival ez az okostelefon jelenti jelenlegi kínálatunk csúcsát. 

. . Vadonatúj Sony kameraminőség 

. Készíts kimagasló képeket akár gyenge fényviszonyok között is 


Az elismert Cyber-shot fényképezőgépek kapcsán felhalmozott tudásunkat felhasználva fejlesztettük ki a technológiát, amelynek köszönhetően az Xperia XZ Premium lenyűgöző képminőségre képes akár gyenge fényviszonyok között is. Az új Exmor RS for mobile érzékelő nagyobb képpontokat tartalmaz, valamint vadonatúj G Lens objektívet – így a felvételek tisztábbak és élesebbek. 

. . A világ első okostelefonja 4K HDR kijelzővel 

Az okostelefonok világában elsőként az Xperia XZ Premium 4K HDR kijelzővel készül – ugyanazt a technológiát használja, mint a Sony Bravia tévékészülékek. Segítségével megnézheted a legújabb 4K HDR tartalmakat – igazán különleges látványvilág bámulatos színekkel, tisztasággal és kontraszttal. 

. . Nézd a legjobb Amazon Prime Video tartalmakat mostantól akár 4K HDR felbontásban 

Válogass kedvedre mobilkészülékeden az Amazon Prime Video* 4K HDR kínálatából – akárhol, akármikor. Nézd adatfolyamként vagy töltsd le az Amazon Originals sorozatait3intenzív és élénk színekkel, lélegzetelállító tisztasággal. Már elérhető az Xperia XZ Premium eszközön. 

. . A Sony mobilkészülékek legerősebb processzora 

. Bőséges teljesítmény 


Szupergyors webböngészés, akadásmentes játék, zökkenőmentes adatfolyamalapú videolejátszás és meggyőző többfeladatos működés – mindez villámgyorsan zajlik az új Qualcomm® Snapdragon 835 processzornak köszönhetően. Az akár 1 GB/s letöltési sebesség5azt jelenti, hogy nincs akadály. 

. . Az okostelefonos hangzás új etalonja 

Az eredetileg a prémium audioeszközeinkhez kifejlesztett nagy felbontású hang (High-Resolution Audio) megőrzi a zene részleteit és tisztaságát, ezért a zeneszámokat olyannak hallod, amilyennek a művész eredetileg szánta. 

. . A folyton tanuló okostelefon 

Az Xperia XZ Premium tanul tőled, és minél többet használod, annál jobban alkalmazkodik az életviteledhez. Az akkumulátortöltöttség figyelésétől a kedvenc funkcióid megelőlegezett indításáig – szövetséges a kezedben. 

. Xperia műveletek 

Az Xperia XZ Premium odafigyel az apró dolgaidra is, például a csendes üzemmód bekapcsolására, ha arra van szükség. Képes a saját beállításainak automatikus módosítására is, így a használatát mindig könnyednek és kényelmesnek érezheted. 

. Smart Stamina 

A Smart Stamina felismeri a napi energiafelhasználásod jellegét, és biztosítja, hogy ne merüljön le a telefonod a nap vége előtt. Az Xperia XZ Premium még a töltést is képes optimalizálni annak garantálása érdekében, hogy az akkumulátor megbízhatóan biztosítsa az egész napos használati időt a telefon teljes élettartama alatt. 

. . Játék korlátok nélkül 

. Játssz zökkenőmentesen PS4 játékaiddal az okostelefonodon az otthoni Wi-Fi hálózat hatósugarán belül bárhol. 

Fedezz fel távoli galaxisokat a konyhából vagy lőj káprázatos gólokat az erkélyről – kizárólag a Sony segítségével. A PS4 Remote Play lehetővé teszi a PlayStation® játékok izgalmának átélését a telefon nyújtotta kényelem mellett az otthonod bármely zugában. 

. . Hadd essen 

. Kialakítása révén ellenáll a fröccsenéseknek és a váratlan záporoknak 

Az eső nem jelent gondot, ha kimozdulsz Xperia XZ Premium készülékeddel. Vízálló4, porálló és megerősített kivitel tartós Corning® Gorilla® Glass 5 üveggel – igen jól ellenáll az életben felmerülő kihívásoknak. 

. . Minden gyönyörűen illeszkedik 

Törés nélkül futó vonalak. Lenyűgöző üvegfelületek. Az Xperia XZ Premium egyszerre elegáns és ergonomikus, letisztult külseje csodálatos összhangban van innovatív belsejével. Valóban harmonikus élmény. 

3C Telekom Zircon is a subtheme by Geva - base theme Zircon
Design by WeebPal.