Telefonszolgáltatás


Telefonáljon olcsóbban kedvező percdíjakkal, díjmentesen hívható számokkal már az alapcsomagunkban is,
a 3C Kft VoIP szolgáltatásával!

Ha cégünktől vesz igénybe internet szolgáltatást, akkor lehetősége van gyorsan és egyszerűen VoIP szolgáltatás megrendelésére,legyen új számigényről, vagy saját telefonszám áthordozásáról. Cégünk teljes körűen elintéz minden számhordozással vagy számigényléssel kapcsolatos teendőt,rövid határidőkkel teljesíti a megrendeléseket.Saját hálózaton felügyeljük az esetlegesen felmerülő telefonos problémákat,üzleti szolgáltatás esetén 8 órán belül vállaljuk a hiba feltárásának megkezdését. CPS szolgáltatásunkról személyes ügyfélszolgálatot biztosítunk. Mobil és VoIP szolgáltatásunk mellé is több kiegészítő szolgáltatást nyújtunk. Ha nem biztos abban, hogy milyen mobil készüléket válasszon, vagy nem elégedett a jelenlegi percdíjaival,kérje ki kollégáink tanácsát, hogy milyen opció lenne a legalkalmasabb az Ön, vagy cége számára!Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére. 

 

IP telefon szolgáltatás

A 3C Távközlési Kft kedvező díjszabású vezetékes telefonszolgáltatása az ország közel 200 településén és több kábeltelevíziós partnerhálózaton érhető el.

Mobil szolgáltatás

Összeköt a világgal

Próbálja ki tarifáinkat egy hónapig elkötelezettség nélkül, új vagy akár saját hívószámának megtartása mellett. Olyan akciós csomagokat ajánlunk, melyek perc, SMS és akár internet elérést is magukban foglalnak. Mindenkinek személyre szabott ajánlatot készítünk, melyet tapasztalt értékesítő kollégáink alakítanak ki. GreenMobile előfizetőink minden esetben 0 Ft percdíjon hívják egymást.

3C Telekom Zircon is a subtheme by Geva - base theme Zircon
Design by WeebPal.