Internetszolgáltatás

A szimmetrikus mikrohullámú internet azon cégek számára megoldás, akik már túl akarnak lépni az ADSL szolgáltatás korlátain, de nem szeretnék kasstájukat óriási kiadásokkal leterhelni a bérelt vonali szolgáltatások drágasága okán.Cégünk, a  3C Telecom MicroNet üzletága Budapesten és környékén, üzleti ügyfelek számára nyújt szélessávú internetszolgáltatást.A szolgáltatást mikrohullámú pont-pont kapcsolat kiépítésével nyújtjuk,bérelt vonali minőséggel, korlátlan adatforgalommal, magas rendelkezésre állással.Ezen szolgáltatásunk mellett nem csak magas minőségű szolgáltatást, hanem szerződésben meghatározott sávszélesség-garanciát, és további kiegészítő szolgáltatásokat nyújtunk.Lehetőség van VoIP, kamerarendszerek megrendelésére, számhordozásra, számtartományok megrendelésére, domain, valamint postafiók igénylésre is.Szolgáltatás: mikrohullámú (5.8 GHz) internetszolgáltatás.

Mikrohullámú internetszolgáltatás

A mikrohullámú technológia segítségével Ön egy 0-24 óráig elérhető bérelt vonallal szemben támasztott követelményeknek megfelelő stabil, de olcsóbb Internet szolgáltatást kap. Ez lehetővé teszi, hogy a kapcsoltvonali eléréshez képest nagyságrendekkel  gyorsabban töltsön le,-és fel külön vonal kiépítése és telefon forgalmi díj nélkül, mely ráadásul rövid határidőn belül megoldható.

A letöltési és feltöltési sávszélesség külön-külön meghatározható 5 Mbps-tól akár 100 Mbps-ig.

Kábeltelevíziós internetszolgáltatás

A 3C Távközlési Kft. Pilis területén, a Képüsz Kft. kábeltelevíziós hálózatán nyújt internet (Kábelweb) szolgáltatást.
A szélessávú technológiának köszönhetően a tévéadások vétele mellett egy időben lehetőség van az internet elérésre. A kábeles internetszolgáltatás lehetővé teszi a korlátlan, a nap 24 órájában, időtől független internetezést a kábeltelevíziós hálózaton.

A mobilinternet története és technológiái

mobilinternet - 3ctelecom -

A távközlési gyártók kutatói már egy ideje az 5G bevezetésével foglalkoznak.
A mobilhálózatok nagyjából tízévente lépnek át a következő generációba, és a 4G szabványát 2012-ben véglegesítették.

Az elméletek szerint úgy fog beszivárogni az 5G az életünkbe, hogy azt észre sem veszi majd a felhasználó, mert az új generációs hálózat egyes alkotóelemei már a 4G- hálózatán is megjelennek. Az 5G nem leváltja majd a 4G LTE-t, mint ahogy a 2G (GSM) teljesen kiszorította az első generációs hálózatokat, mert az 5G a most használt hálózatokra fog épülni.

3C Telekom Zircon is a subtheme by Geva - base theme Zircon
Design by WeebPal.