Biztonságtechnikai szolgáltatásaink

A MobileGuard biztonsági ip kamera rendszer számos - a benne szereplő termékekkel való összehangolt működés szempontjai szerint kifejlesztett - szolgáltatást tartalmaz, melyek azt a célt szolgálják, hogy a rendszer felhasználói minél jobb minőségben, egyszerűbben, hatékonyabban tudják üzemeltetni távoli kameráikat, vagy kamera rendszereiket mobil-, vagy vezetékes Internet kapcsolaton keresztül is.

Felhő alapú kamera felvétel rögzítés

Felhő alapú kamera felvétel rögzítés - 3ctelecom - MobileGuard - biztonsági kamera - videó analízis - nagy felbontás

A biztonsági kamerák által rögzített felvételek központi, felhő alapú adminisztrátori felülete úgy lett kialakítva, hogy igazodjon az alacsonyabb sávszélességű Internet kapcsolattal rendelkező kamera helyszínek kommunikációs sajátosságaihoz, egyszerű és áttekinthető legyen a használata, lehetővé tegye a megfigyelési pontok folyamatos, személyes ellenőrzését és a rögzített adatok visszakeresését is, mind a felhőben tárolt adatok, mind pedig a megfigyelési pontokon tárolt nagy felbontású felvételek esetében.

Központi távmenedzsment szolgáltatás

Kamera távfelügyelet, VPN, Mobil router, MobilGuard, mobilguard, vpn, vpn elérés, Központi távmenedzsment szolgáltatás

A MobileGuard rendszer részét képező rögzítőkhöz, mobilrouterekhez kapcsolódik egy központi távfelügyeleti szolgáltatás. A www.mobilrouter.com oldalon végrehajtott regisztráció révén ügyfeleink egy saját adminisztrátori felülethez jutnak, ahol áttekinthetik valamennyi általuk megvásárolt MNVR-t vagy mobilrouter-t, és az azokhoz kapcsolódó IP kamerákat és egyéb eszközöket. E szolgáltatás nem csak kényelmi célokat szolgál, jóllehet nagy mértékben leegyszerűsíti és meggyorsítja egy kamera hálózat áttekintését, hanem a központ és a végpontok közötti VPN kapcsolatok segítségével lehetővé teszi, hogy bármilyen Internet csatlakozásra kapcsolt végpont eszközei elérhetőek legyenek, akár olyan mobil szolgáltatók hálózatán keresztül is, amelyek nem biztosítnak publikus IP címet a csatlakozott ügyfél berendezések számára, ezért a szokásos mobil routerek alkalmazása esetén nem lehetséges a távoli elérés. Ugyancsak nagy könnyebbséget jelenthet, hogy íly módon a távelérés bátmilyen többszörös NAT, vagy tűzfal mögötti Internet elérés esetén is működőképes.

Kamerarendszer havidíjas szolgáltatásként

Video távfelügyelet, felhő alapú felvétel rögzítés, kamera felügyelet, kamerás felügyelet

A video megfigyelő rendszerek telepítése sok esetben azért szenved késedelmet, mert összetett tervezési és előkészítési munkát igényel (tervező, beszállító, kivitelező, kiválasztása, üzemeltetési szempontok integrálása, közmű egyeztetés, engedélyezés, tendereztetés, stb.), valamint meg kell találni a forrást a jelentős kezdeti beruházás finanszírozásához.

3C Telekom Zircon is a subtheme by Geva - base theme Zircon
Design by WeebPal.