Biztonságtechnika

A IP kamera alapú biztonsági megfigyelő rendszereket - sok egyéb mellett - a használat módja szerint besorolhajuk a döntően helyben felügyelt és üzemeltetett, vagy a részben illetve egészen távolról menedzselt redszerekre. A korszerű IP kamera képrögzítők NVR) ma már szinte kivétel nélkül lehetővé teszik az IP alapú távoli hálózati elérést is, de ez a funkció a legtöbb esetben csak másodlagos, kiegészítő jelleggel áll rendelkezésre. A távfelügyelet céljait, távoli használatot, vagy elszórtan elhelyezkedő kamerák hatékony integrálását nagy mértékben meghatározza az összeköttetések adatátviteli sebessége is. 

Első sorban ipari célokra koncentrálódik a mobil router gyártás, helyenként egyéni igényekkel kiegészítve, mint pl. a napelemről való biztonságos és folyamatos működtetés. Nem minden helyzetben az IP alapú kamerák mérete, minősége a legfontosabb, mint inkább az ára, rendszámfelismerő szoftverrel való ellátása, a kamerarendszerek kiterjedtségére vonatkozó tényezők, áramellátásuk, vagy pl. a felvételek felhőben való tárolásának lehetősége is.

 

Biztonságtechnikai szolgáltatásaink

A MobileGuard biztonsági ip kamera rendszer számos - a benne szereplő termékekkel való összehangolt működés szempontjai szerint kifejlesztett - szolgáltatást tartalmaz, melyek azt a célt szolgálják, hogy a rendszer felhasználói minél jobb minőségben, egyszerűbben, hatékonyabban tudják üzemeltetni távoli kameráikat, vagy kamera rendszereiket mobil-, vagy vezetékes Internet kapcsolaton keresztül is.

Biztonságtechnikai termékek

Ebben a termékkörben a biztonságtechnikai üzletág termékei (webkamerák és egyéb, a 3Cguard szolgáltatáshoz kapcsolódó eszközök) találhatóak

3C Telekom Zircon is a subtheme by Geva - base theme Zircon
Design by WeebPal.