Green Mobile üzletág

Költség csökkentés új díjcsomagjainkkal

Célunk, hogy megoldásainkkal megkönnyítsük és hozzájáruljunk a mindennapi gondtalan életért , amit a mobil kommunikációs eszközeinkkel el tudnak érni.

Azért vagyunk, hogy hozzásegítsük ügyfeleinket az általunk teremtett kommunikációs kapcsolat összes előnyéhez.

3C Telecom - GreenMobile Magyarország egyik legrégebbi Brand Reseller mobiltechnológia szolgáltatója. 

 Mi nem egy a gomba mód szaporodó facebook flották egyike vagyunk. Mi ettől a szervezetektől és kétes rendszertől mindig távol tartottuk magunkat.

 Cégünk azon kevesek közé tartozik, amelyek professzionális és széleskörű távközlési megoldásokat, többek között IPv4 Fix Ip címmel rendelkező mobilinternet csomagokat, Zárt APN hálózatot, Kedvező Mobil Hang és Adat csomagokat, akár mobiltelefon készülékekkel nyújt ügyfelei részére.

Cégünk filozófiája, hogy elsősorban partnerei legyünk a vállalkozásának és szakmai tudásunkkal, kiemelt ügyfélszolgálatunkkal megoldást találjunk minden felmerülő kérdésére. Legyen szó mobiltelefon kiválasztásában vagy akár egy bonyolult ipari elektronikai berendezés megtervezésben.  

Saját márkanevünk alatt működünk, a mobilhálózat-üzemeltetővel, jelen esetben a Yettel Magyarország Zrt.- vel, de saját üzleti és kereskedelmi filozófiával tesszük.

Sikerünk abban mérhető, hogy ügyfeleink mennyire lelkesen ajánlanak minket másoknak.

 

 

 

 

 

 

 

 

3C Telekom Zircon is a subtheme by Geva - base theme Zircon
Design by WeebPal.