Szélessávú körzethálózat kiépítése nyugat-magyarországi kistérségekben

A 3C Távközlési Kft. támogatást nyert szélessávú körzethálózat kiépítésére a Körmendi, Őriszentpéteri, Szentgotthárdi, és Vasvári kistérségekben. A projekt célja, hogy támogatott beruházás keretében a kistérségek valamennyi, optikai hálózattal még el nem ért településéig épüljön ki az optikai körzethálózat. A projekt teljes összege 1.223,9 millió forint, melyet az Európai Unió, az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam közreműködésével, a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében 611,9 millió forint összeggel támogat.

 

A 3C Távközlési Kft. szélessávú körzethálózatot épít ki a Körmendi, Őriszentpéteri, Szentgotthárdi, és Vasvári kistérségekben. A projekt célja, hogy támogatott beruházás keretében a fenti kistérségek valamennyi, optikai hálózattal még el nem ért településéig épüljön ki az optikai körzethálózat, illetve településenként egy hozzáférési aggregációs pont, amely alkalmas az adott településen különböző technológiájú hálózatokszabványos felületeken történő hozzáférési igényeinek kielégítésére.

A hálózat Szentgotthárd központtal lesz ellátva optikai hálózaton biztosított szélessávú adatátviteli szolgáltatással Szentgotthárd kistérség 8 településén, Őriszentpéter kistérség 10 településén, Körmend kistérség 14 településén és Vasvár kistérség 2 településén elhelyezésre kerülő hozzáférési aggregációs pontokkal.

A projekt teljes összege 1.223,9 millió forint, melyet az Európai Unió, az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam közreműködésével, a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében 611,9 millió forint összeggel támogat. A projekt várható befejezése 2014. december 30. A projektről bővebb információt a www.3ctelecom.hu oldalon olvashatnak

Sajtóközlemény, 2013.09.23.

 

További információ kérhető:

Telefon: +36 1 491 0900 3ctelecom - Pályázatok - 3C Távközlési Kft - Szélessávú körzethálózat kiépítése nyugat-magyarországi kistérségekben

3C Telekom Zircon is a subtheme by Geva - base theme Zircon
Design by WeebPal.