Hívás végződtetési szolgáltatás

Összekapcsolódási feltételek

A 3C Távközlési Kft.-vel bármely magyarországi szolgáltató összekapcsolódhat, amennyiben az a következő jogi és műszaki feltételeknek eleget tesz.

Jogi feltételek

A 3C Távközlési Kft.-vel nagykereskedelmi és összekapcsolódási szerződést köt, amelyben a szolgáltatók megállapodnak az összekapcsolódás módjáról (a lehetséges módon). Tisztázzák a rendszerben az alapfogalmakat, szabályozzák a folyamatokat, megállapodnak a hívástovábbítás feltételeiről, és körülményeiről, ezenkívül pontosan elszámolás paramétereit.

A szerződésben külön részt kell szentelni az összekapcsolódásért felelős személyeknek, a hibajavításra, külön tekintettel a riasztásra.

Műszaki feltételek

A 3C Távközlési Kft. jelenleg a kövezkező műszaki megoldást támogatja. Az összekapcsolódás megkezdése előtt terheléses tesztet kell végezni mindkét szolgáltatónak.

A BIX-ben (Budapest, XIII. Victor Hugo u.) elhelyezett alközpontunkkal van lehetőség összekapcsolódni, minimum egy E1 linkkel (30 hangcsatorna sávszélesség) azonos bérelt vonal használatával, amelyen a társszolgálató SIP  jelzésrendszer segítségével irányítja a végződtetni kívánt hívásokat. A vonalat titkosítani, illetve dedikálni szükséges, ennek fizikai megvalósítása lehet optikai, illetve ethernet link egyaránt.

A 3C Távközlési Kft.-t összekapcsolódási ügyekben a partnerportal@dunakanyar.net e-mail címre küldött levelekkel lehet elérni. Konkrét összekapcsolódáshoz a kapcsolatfelvételkor a következőket várjuk:

  • Jogi ügyekért felelős személy neve, elérhetősége
  • Műszaki ügyekért felelős személy neve, elérhetősége
  • Az összekapcsolódó hálózat paraméterei (hálózat építés esetén választott eszközök listája)


Díjazás

A 3C végződtetési díjai a következőek:

  • Helyi végződtetés csúcsidő: 0,26 Ft / perc
  • Helyi végződtetés kedvezményes: 0,26 Ft / perc

Az árak nettó percdíjak, melyeket másodperc alapon számolunk el.

3C Telekom Zircon is a subtheme by Geva - base theme Zircon
Design by WeebPal.