Ipari elektronika

Ipari elektronikai tevékenységeink

Ipari elektronika

3ctelecom - ipari elektronika

Az elmúlt 7 évben a hagyományos informatikai projektek mellett a fejlesztői csapat elektronikai és informatikai kutatás-fejlesztési feladatokban is részt vett, így informatikai tapasztalatuk a hagyományos IT fejlesztésektől, a termékfejlesztésen keresztül a kutatási jellegű informatikai fejlesztésekig széles palettává alakult.
A 3C Kft. Ipari Elektronika üzletága ipari, mobil, adatkommunikációs eszközök, és egyéb iparban, távleolvasásban használható eszközök fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A 3C Kft. az eddigi mérőeszköz munkái során kifejlesztett és legyártott több ezer, mezőgazdasági és ipari mérésekre alkalmas szenzort, érzékelőt, adatkommunikációs eszközt. Cégünk több fejlesztési projektben vett részt olyan releváns területeken, mint a rádiós adatátvitel, ipari környezetben is stabilan működő ipari router technológia. A vezeték nélküli kommunikáció területén szakterületünk az M2M kommunikáció. Emellett mérőeszközöket, mérőrendszereket is tervezünk és építünk.

Adatgyűjtő rendszerek

Adatgyűjtő rendszerek, 20 éves szakmai tapasztalat, tüzeléstechnikai rendszerek

Kollégáinknak több mint húsz éves fejlesztői tapasztalata van adatgyűjtő rendszerek tervezésében, kivitelezésében.

Fejlesztői kompetenciánk alapján képesek vagyunk egy komplett adatgyűjtő rendszer minden elemének kifejlesztésére, így az adatgyűjtő-tároló központ és a végberendezések kifejlesztésére egyaránt.

Az elmúlt időszakban több sikeresen lezárult projektben vettünk részt, melyből a legsokoldalúbb feladatokat az önálló fejlesztésű és kivitelezésű tüzeléstechnikai diagnosztikai rendszer jelentette.

M2M kommunikáció

3ctelecom - M2M kommunikáció, M2M communication, RF kommunikációs

Fejlesztéseink egyik stratégiai célja, hogy a végpontra, a terepre kihelyezett adatgyűjtők egy rendszer részeként on line, folyamatos kapcsolatban álljanak az adat és diszpécser központtal.

Fejlesztéseink során vagy egy meglévő mérő-adatgyűjtő egységeket láttuk el egyedi fejlesztésű kommunikációs modullal, vagy ha saját rendszert alkottunk, akkor a mérésadatgyűjtőt már integrált kommunikációs egységgel terveztük.

Mérésadatgyűjtés

3ctelecom - mérésadatgyűjtés - 3ctelekom

Terepi, „in situ” mérésre alkalmas automatizált, pontos és megbízható mikrokontroller vezérlésű mérésadatgyűjtő rendszereink végponti mérőit az alábbi oldalon soroljuk fel.

Ipari router technológia

3ctelecom - mobilguard - ipari router - mobilrouter - felhő alapú felvétel rögzítés, távoli ipari állomások, üzleti mobilinternet, mobilinternet routerhez

Az általunk kifejlesztett ipari router architektúra lehetővé teszi a költséghatékony és megbízható üzemet ipari környezetben is.
Az ipari router egyaránt működik vezetékes és mobil internetes hálózaton.
Egyik jellemző felhasználása a kamera távfelügyelet.
Nemzetközi szinten a régi, helyi tároláson alapuló rendszerek mellett és helyett egyre jelentősebb szerephez jutnak a vezeték nélküli és felhő alapú, sokkal nagyobb biztonságot nyújtó rendszerek.

Rádiós adatátvitel

3ctelecom - rádiós adatátvitel - m2m - rf kommunikáció - rf communication

Nagy gyakorlatunk van az RF kommunikációs megoldások tervezésében-kivitelezésében.
Az adatátvitel során kész protokollokat (bluetooth, wifi, zigbee, z-Wave) és egyedi tervezésű rádiós protokollokat is használunk, a feladat által meghatározott igény szerint.

3C Telekom Zircon is a subtheme by Geva - base theme Zircon
Design by WeebPal.