Biztonságtechnika üzletág

Biztonságtechnika üzletágunk szolgáltatásai, termékei

3C Telecom - Biztonságtechnika üzletág szolgáltatásai és termékei, Felhő szolgáltatás, Felhő alapú kamera felvétel rögzítés

Biztonságtechnikai szolgáltatásaink

A MobileGuard biztonsági ip kamera rendszer számos - a benne szereplő termékekkel való összehangolt működés szempontjai szerint kifejlesztett - szolgáltatást tartalmaz, melyek azt a célt szolgálják, hogy a rendszer felhasználói minél jobb minőségben, egyszerűbben, hatékonyabban tudják üzemeltetni távoli kameráikat, vagy kamera rendszereiket mobil-, vagy vezetékes Internet kapcsolaton keresztül is.

Felhő alapú kamera felvétel rögzítés

Felhő alapú kamera felvétel rögzítés - 3ctelecom - MobileGuard - biztonsági kamera - videó analízis - nagy felbontás

A biztonsági kamerák által rögzített felvételek központi, felhő alapú adminisztrátori felülete úgy lett kialakítva, hogy igazodjon az alacsonyabb sávszélességű Internet kapcsolattal rendelkező kamera helyszínek kommunikációs sajátosságaihoz, egyszerű és áttekinthető legyen a használata, lehetővé tegye a megfigyelési pontok folyamatos, személyes ellenőrzését és a rögzített adatok visszakeresését is, mind a felhőben tárolt adatok, mind pedig a megfigyelési pontokon tárolt nagy felbontású felvételek esetében.

Központi távmenedzsment szolgáltatás

Kamera távfelügyelet, VPN, Mobil router, MobilGuard, mobilguard, vpn, vpn elérés, Központi távmenedzsment szolgáltatás

A MobileGuard rendszer részét képező rögzítőkhöz, mobilrouterekhez kapcsolódik egy központi távfelügyeleti szolgáltatás. A www.mobilrouter.com oldalon végrehajtott regisztráció révén ügyfeleink egy saját adminisztrátori felülethez jutnak, ahol áttekinthetik valamennyi általuk megvásárolt MNVR-t vagy mobilrouter-t, és az azokhoz kapcsolódó IP kamerákat és egyéb eszközöket. E szolgáltatás nem csak kényelmi célokat szolgál, jóllehet nagy mértékben leegyszerűsíti és meggyorsítja egy kamera hálózat áttekintését, hanem a központ és a végpontok közötti VPN kapcsolatok segítségével lehetővé teszi, hogy bármilyen Internet csatlakozásra kapcsolt végpont eszközei elérhetőek legyenek, akár olyan mobil szolgáltatók hálózatán keresztül is, amelyek nem biztosítnak publikus IP címet a csatlakozott ügyfél berendezések számára, ezért a szokásos mobil routerek alkalmazása esetén nem lehetséges a távoli elérés. Ugyancsak nagy könnyebbséget jelenthet, hogy íly módon a távelérés bátmilyen többszörös NAT, vagy tűzfal mögötti Internet elérés esetén is működőképes.

Biztonságtechnikai termékek

Ebben a termékkörben a biztonságtechnikai üzletág termékei (webkamerák és egyéb, a 3Cguard szolgáltatáshoz kapcsolódó eszközök) találhatóak

Kamerák

A IP kamera alapú biztonsági megfigyelő rendszereket - sok egyéb mellett - a használat módja szerint besorolhajuk a döntően helyben felügyelt és üzemeltetett, vagy a részben illetve egészen távolról menedzselt redszerekre. A korszerű IP kamera képrögzítők NVR) ma már szinte kivétel nélkül lehetővé teszik az IP alapú távoli hálózati elérést is, de ez a funkció a legtöbb esetben csak másodlagos, kiegészítő jelleggel áll rendelkezésre.

3C Telekom Zircon is a subtheme by Geva - base theme Zircon
Design by WeebPal.